Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Alabama

Onroerend goed te koop in Alabama.

De Alabama grenst in het noorden aan Tennessee, in het zuiden met Florida en de Golf van Mexico, in het westen met de Mississippi en in het oosten met Georgië.

2018 was een lucratief jaar voor de vastgoedmarkt in het hele land. De meeste staten hebben gepromoot met de combinatie van een betere economie en hogere lonen.

Birmingham is de beste plaats om een ​​onroerend goed te koop in Alabama te kopen. De stad Birmingham ligt aan de voet van de majestueuze bergen van de Appalachen. Het is de meest bevolkte stad in de staat en het graafschap Jefferson County.

Het was de enige stad in de wereld die drie elementen had om staal te produceren, wat kalksteen, kolen en ijzererts is. In de loop van de afgelopen 40 jaar, is Birmingham een ​​belangrijk centrum voor de belangrijke industrieën van vandaag geworden zoals de bouw, de dienstbanken, het publiceren en medisch onderzoek. Het is geen wonder dat de stad de naam van een magische stad heeft verdiend.

Birmingham is de beste plaats om in de staat Alabama te wonen en het is een zeer goede plek om een ​​onroerend goed te koop in Alabama te kopen. Het heeft een levendig centrum, een groeiende gemeenschap en restaurants van wereldklasse met uitzonderlijke eetervaringen voor de lokale bevolking en toeristen.

Als u nog steeds op zoek bent naar een stabiele en laagactieve vastgoedmarkt. De meeste huizen te koop in Alabama zijn geprijsd tussen $ 80.000 en $ 100.000.

Deze prijsklasse is een populaire plek voor beleggers met alle ervaringsniveaus. Als u een onroerend goed wilt kopen in Birmingham.

De onroerendgoedmarkt van Montgomery is gerangschikt als een van de beste in de Verenigde Staten. De stad heeft een lage werkloosheid. Dit is een huuraccommodatie. De kosten van levensonderhoud liggen 5% lager dan het Amerikaanse gemiddelde. Montgomery vastgoedmarkt trends vertonen een stijging van 3% op jaarbasis van de gemiddelde verkoopprijs en een stijging van 3% van de gemiddelde huur per maand. De trends in de vastgoedmarkt in Montgomery zijn een stijging van de verkoop van mediane woningen met 3% in het afgelopen jaar.

Eengezinswoningen zijn de meest voorkomende woningtypen in de vastgoedmarkt van Montgomery, goed voor 69,62% van de wooneenheden van de stad. Andere types van huizen zijn overwegend in de Montgomery onroerend goed markt groot complex van appartementen of appartementen van hoge standaard (18,06%), duplex appartementen, huizen omgezet in appartementen of andere kleine appartementen (7,00%) en een aantal rijtjeshuizen en andere gevallen van bijlagen (3,12%).

De gemiddelde prijs van een onroerend goed te koop in Alabama is iets meer dan $ 83.000. Dit betekent dat u een minimum aan tijd kunt krijgen.

De huizenprijzen zijn op dit moment ongewijzigd, dus u zult geen hoge waardering overwegen, maar maak u geen zorgen over het feit dat de prijs van uw volgende acquisitie 10% hoger zal zijn. Het onroerend goed in Montgomery Alabama is vandaag een koopje en de vastgoedwaarden zullen waarschijnlijk stabiel blijven.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 13625

Verkoop Hoeve, Alabama, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

202,727.61EUR
Verkoop
Hoeve

2200 m²
3 slaapkamers en 2 bad in het westen wenselijk Mobile. De thuishaven van de Universiteit van South Alabama. Veel extra's, waaronder hoekperceel, 2 aut...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB